Selecteer een pagina

Over

Over Anton’s Bloemkwekerij

Mijn naam is Anton Nikkels en ben een vakman in het kweken van  zomer bloeiers. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in het kweken en oppotten van diverse soorten planten en zomerbloeiers. Na het behalen van mijn diploma’s van de tuinbouwschool en diverse vakopleidingen ben ik mij gaan specialiseren in kweken van hoogwaardige kwaliteit  planten met prachtige bloemen.

Graag deel ik mijn passie voor de zomerbloeiers met u als tuinliefhebber. Met ingang van dit jaar mag ik u samen met mijn vrouw Regina verwelkomen in ons bedrijf waar u direct uit de kwekerij vele soorten en kleuren kunt kopen.

Van u aankopen kunt u een zomerlang genieten van onze hoogwaardige kwaliteitsplanten. Wij bieden de juiste producten en tips voor verzorging en maximale bloei.

 Vanaf half april  open wij onze deuren van onze kwekerij van 2600 m2 en bent u van harte welkom, Onze kas staat aan Zandspeur 81 7711 HG NieuwleusenNaast onze planten en producten kunt u ook advies inwinnen bij Anton de kweker U mag zelf in de kas de planten uitzoeken en kunt bij Anton contant of per pin afrekenen.

Naast onze kas in Nieuwleusen hebben we ook een verkoop locatie in Nijbroek. Veluwsedijk 57A 7397 NP Nijbroek. Hier kunt u zelf u planten en bloemen uitzoeken in de uitgestalde bloemenkraam.

Gepaste betaling is gewenst.

Op deze locatie is Regina op afspraak beschikbaar voor pinbetaling en  hulp/service.

Bloemen kwekerij

Antons Bloemkwekerij heeft meer dan 35 jaar ervaring

2 Locaties

Actief vanaf 2 locaties door Nederland, gevestigd in Nijbroek & Nieuwleusen

Cadeau tip!!!

Leuke manden, bakjes, potten om cadeau te geven of te krijgen